Федецький з друзями створюють аматорську команду, яка допомагатиме воїнам ЗСУ

Федецький з друзями створюють аматорську команду, яка допомагатиме воїнам ЗСУ

Артем Федецкий, фото — instagram.com/artem_fedetskyy_44

Ексфутболіст Шахтаря, Дніпра, Карпат та збірної України Артем Федецький оголосив про створення аматорського футбольного клубу Карпатські Ведмеді. Головна мета цього проєкту – допомога воїнам ЗСУ.

“Психологічне та фізичне відновлення наших ветеранів, учасників бойових дій та залучення наших героїв до тренувального процесу та матчів” – такі завдання благодійного проєкту, який Артем реалізує разом з друзями та однодумцями.

В ексклюзивному коментарі для Sport Arena Федецький розповів:

“Плануємо організовувати дружні матчі, де будуть грати футболісти, з якими я разом виступав у різних клубах, також залучатимемо військових з різних підрозділів, медійних людей нашого футболу та шоу-бізнесу. Це буде не тільки футбол, а й спілкування, обмін досвідом, і найголовніше – допомога, психологічна та фізична”.

“Дуже скоро буде більше подробиць, склад команди дуже цікавий, будуть гідні люди”, – зазначив Артем.

39-річний Федецький на професійному рівні грав до 2019 року, після чого якийсь час виступав на аматорському рівні за луцький Вотранс. У складі Шахтаря він ставав володарем Кубка УЄФА-2009, у складі Дніпра виходив у фінал Ліги Європи-2015. Провів усі три матчі за збірну на ЧЄ-2016.

Напередодні стало відомо про заплановану участь Артема в медіатурнірі Kings World Cup у складі команди UA Steel, разом з багатьма зірками футболу минулих років – президентом УАФ Андрієм Шевченком (одним із творців команди), Дарійо Срною, Едмаром, Марлосом, Жуніором Мораесом, Андрієм Пятовим, Дмитром Чигринським, Євгеном Коноплянкою та іншими.

Джерело

Новини України