Під завалами будинку на Харківщині опинилася родина, жінка загинула

Росіяни продовжують бити по Вовчанську.

Родина з чотирьох людей опинилася під завалами.

Уранці 12 травня російські окупанти продовжили обстрілювати місто Вовчанськ у Чугуївському районі. Керовані авіаційні бомби влучили по житлових кварталах. Унаслідок ударів часткових руйнувань зазнали десятки приватних і багатоповерхових будівель. Під завалами одноповерхового будинку опинилася родина з чотирьох людей.

Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, 68-річний власник будинку зміг сам вибратися з-під завалів. Двох братів віком 45 років і 41 рік витягли рятувальники. Дружина власника будинку, 74-річна жінка, загинула.

«До місця події негайно прибули рятувальники, правоохоронці та медичний розрахунок Національного університету цивільного захисту України. ДСНСники з-під уламків зруйнованих конструкцій визволили двох братів: чоловіків 1979 і 1983 р.н. та транспортували їх до медичного автомобіля. Господар оселі, чоловік 1956 року народження, зміг самостійно вибратись з-під руйнацій, ще до прибуття рятувальників. На жаль його дружина, жінка 1950 року народження, загинула під уламками конструкцій будинку», — розповіли у ГУ ДСНС.

Після надання домедичної допомоги постраждалих евакуювали до більш безпечного населеного пункту та передали медикам «швидкої».

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав UA-NEWS.in.ua, у суботу 11 травня ворог скинув на Вовчанську громаду понад 20 керованих авіабомб. Також бив з реактивних систем залпового вогню, артилерії та застосовував безпілотники. Через удари загинули двоє людей, ще двоє постраждали.

Джерело

Новини України