Промоутер Ф’юрі відреагував на слова Тайсона про те, що Усику віддали перемогу через війну

Промоутер Ф'юрі відреагував на слова Тайсона про те, що Усику віддали перемогу через війну

Френк Воррен, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, прокоментував слова свого підопічного про те, що Олександру Усику віддали перемогу в їхньому поєдинку тільки через те, що в Україні йде війна.

«Мене це досить злить. Я щойно повернувся і читаю деякі публікації. У Тайсона біполярний розлад. Якщо ви зайдете на сайт Національної служби охорони здоров’я і подивитеся симптоми біполярного розладу, то деякі з таких людей говорять те, що думають. Якщо це в тебе в голові, ти скажеш це. Це, на жаль, один із симптомів.

Якщо ви подивитеся на Тайсона одразу після того бою, він цілував Усика щонайменше тричі в лоб і в щоку. Він говорив у минулому: «Я пішов на пенсію». А через пару місяців: «Я знову б’юся». На жаль, це одна з речей, які трапляються з людьми, що страждають на цю жахливу хворобу», — сказав Воррен talkSPORT.

Нагадаємо, що 18 травня Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) і став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Новини України