Найкращі літні шини 235/65 R17 за співвідношенням ціна-якість у 2024 році за версією магазину Autoshini.Com

Найкращі літні шини 235/65 R17 за співвідношенням ціна-якість у 2024 році за версією магазину Autoshini.Com

Підбір літніх шин, які поєднують у собі високу якість та доступну ціну, є важливим аспектом для автовласників, які прагнуть оптимізації витрат без втрати продуктивності.

Типорозмір автошин 235/65 R17 відрізняється орієнтацією на великі машини, високий профіль передбачає м’якість, тому комфорт та м’якість йдуть на задній план. Розмір підходить для таких марок, як Kia Sorento, Porsche Cayenne, Dodge Grand Caravan, Jeep Cherokee, Audi Q5, Opel Antara та ін. Машини можуть їздити на дешевій гумі, але всі вже давно усвідомили, дешево не завжди означає якісно. Однак переплачувати за непотрібні характеристики також нема сенсу. Знайти баланс між ціною та якістю допоможе рейтинг шин 235/65 R17 магазину Autoshini.Com, складений на основі незалежних тестів та оглядів професіоналів галузі.

Раніше магазин Autoshini.Com публікував матеріал про найбільш зносостійкі моделі в цьому ж розмірі. 

Semperit Speed-Life 3

Відкриває матеріал літня гума, яка сьогодні випускається під керуванням концерну Континенталь на кількох європейських заводах. Багато клієнтів магазину Autoshini.Com часто не чули про бренд, думаючи, що це китайський продукт, проте колеса передбачають використання технологій материнської компанії Continental. Шини виділяються збалансованою продуктивністю та доступною ціною. Колеса Семперіт мають асиметричний малюнок протектора, який показує непогане зчеплення на мокрій та сухій дорозі. Автошини демонструють високу зносостійкість із збільшеним терміном служби. Основні параметри доповнюються стильним дизайном, гідним преміальних авто.

Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Середньосегментна лінійка, я безліч рішень з преміальних моделей. Для нашого регіону, колеса виготовляються на європейських заводах. Автошини пропонують відмінне поєднання довговічності та економічності. Розроблено з використанням новітніх технологій, включаючи спеціальний компаунд FuelSaving та оптимізовану конструкцію протектора Mileage Plus. Окремо варто згадати систему Dry Stability Plus, яка покращує передбачуваність поведінки на сухому асфальті.

Falken Azenis FK520

Гідне місце займає гума японської компанії, що виробляється для Європи в Туреччині. Шини відрізняються високопродуктивним дизайном та надійним контактом з дорожнім полотном. Літні автошини Фалкен оснащені асиметричним малюнком протектора та інноваційною гумовою сумішшю Nano Black. Модель гарно виглядає, має відмінні їздові показники та довго служить без необхідності частих ремонтів. І це за невисокої вартості порівняно з більш іменитими аналогами.

Kumho Ecsta PS71

Лінійка відноситься до сегмента комфорту, для деяких регіонів випускається під назвою Солус. На ринку України практично всі типорозміри родом із Кореї. Гума пропонує гідні характеристики зчеплення та керованості. Шини оснащені асиметричним малюнком протектора та спеціальною гумовою сумішшю. Покращені тягово-зчіпні характеристики гуми дають можливість отримати відмінну стійкість та керованість на мокрій та сухій дорозі. Колеса демонструють гарні гальмівні показники та низький рівень шуму. Все це доповнюється доступною вартістю як для їхнього класу.

Firestone Roadhawk

Останні у списку, але далеко не найгірші у рейтингу. Бренд гуми належить японській компанії Бріджстоун із виробничими потужностями в Європі. Колеса відрізняються надійністю та довговічністю. Оснащені спеціальним протекторним малюнком, який забезпечує відмінне зчеплення та стійкість на мокрій та сухій дорозі. Автошини демонструють високу зносостійкість та економічність з погляду споживання паливної суміші. Гарантують абсолютний комфорт та низький рівень шуму, що робить їх ідеальними для тривалих поїздок. За невисокої вартості, автошини здатні перетворити екстер’єр будь-якого кросовера, що можна порівняти з більшістю преміальних коліс від відомих торгових марок. 

Новини України