У Луцьку студентки-дизайнерки презентували модні колекції

У Луцьку студентки-дизайнерки презентували модні колекції

У Луцьку студентки-дизайнерки презентували модні колекції

У Луцькому національному технічному університеті відбувся «Creative Fashion Forum». 

Модні колекції показали студенти та учні навчальних закладів Луцька. Такий захід в університеті відбувається вдруге, розповіла Суспільному організаторка Людмила Назарчук

З її слів, модний форум — засіб популяризації легкої промисловості і освіти у цій галузі.

«Це потрібно, щоб надати можливість виробникам представляти свої вироби, дати можливість студентам, викладачам популяризувати свою спеціальність і показати їхню роботу», — додала організаторка.

Третьокурсниці Луцького центру професійно-технічної освіти Анна Мартинюк та Аліна Коновалова колекцію одягу під назвою «Незламна» створювали місяць.

«Наша колекція складається з п’яти основних виробів, перший виріб – це корсет та штани, другий – блуза зі штанами, третій – жилет зі штанами та накидкою і сукня», — розповіла Аліна Коновалова.

Як розповіла студентка Катерина Рильник, яка теж долучилася до форуму зі своєю колекцією, презентує свої роботи вдруге. Дівчина розповіла: мріє просувати український стильний одяг.

«Першу колекцію я випустила торік – «Українська хустка – моя броня». І цьогоріч ми співпрацювали з дизайнерами. Ми обрали різні стилі: спортивний, класичний, і все це поєднали однією квіткою, тобто на кожному елементі є квітка ломикамінь, яка символізує саме незламність і ми показали, що у будь-яких образах жінка є незламна і сильна», – каже вона.

У Луцьку студентки-дизайнерки презентували модні колекції

Зі слів Людмили Назарчук, свої вироби студенти представили на благодійному аукціоні, щоб зібрати гроші для українських бійців.

Новини України