У Нікопольщині ординці поранили двох чоловіків і жінку

У Нікопольщині ординці поранили двох чоловіків і жінку

   Сьогодні Головне управління розвідки Міноборони повідомило в ЗМІ, що спецпідрозділ 9 департаменту ГУР МО завдав успішного удару по російському кораблю проєкту 498 "Сатурн". Операція проведена в акваторії озера Панське біля берегів тимчасово окупованого Криму.

  Як видно, територіальні води України навколо Криму скоро стануть вільними від "московських вошей", як називав нацистів заболоття Симон Петлюра. Чим більше в орди потоне морського і запалає сухопутного транспорту, тим менше вона зможе допхати щось до лінії фронту.

  Поки в неї ще є, на жаль, така спромога. Нові факти воєнних злочинів російських фашистів у Придніпров'ї навів у дописі очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:

  — Упродовж дня ворожі війська вгатили по Нікопольщині з важкої артилерії. А ще поцілили туди 7 дронами-камікадзе. Били по Нікополю та Мирівській громаді.

Постраждали два чоловіки і жінка. За уточненою інформацією, в районі потрощені 8 приватних осель, півдесятка господарських споруд.

А ще понівечені 26 сонячних панелей і лінії електропередач. Вогнем знищений екскаватор.

У Нікопольщині ординці поранили двох чоловіків і жінкуУламки збитого у Новомосковському районі російського БпЛА пошкодили приватний будинок.

У Нікопольщині ординці поранили двох чоловіків і жінкуЗранку було гучно в одній з громад на Синельниківщині.

Минулося без загиблих та постраждалих.

   Мирної ночі.

Новини України