“Бостон” і “Даллас” з’ясують стосунки в другій грі фіналу: прев’ю матчу плей-офф НБА 10 червня

“Бостон” і “Даллас” з’ясують стосунки в другій грі фіналу: прев’ю матчу плей-офф НБА 10 червня

«Бостон» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Бостон» несподівано легко переграв «Даллас» (107:89) у першому матчі серії. Джейлен Браун (22 очки), Крістапс Порзінгіс (20 очок), Джейсон Тейтум (16 очок, 11 підбирань), Деррік Вайт (15 очок), Дрю Холідей (12 очок, 8 підбирань), Ел Хорфорд (10 очок, 7 підбирань) набрали двозначну результативність в «Селтікс». Лука Дончич (30 очок, 10 підбирань), Пі Джей Вашингтон (14 очок, 8 підбирань), Джейден Харді (13 очок), Кайрі Ірвінг (12 очок) відзначилися подібним в складі «Маверікс». Очікувалася більш ефективна гра Ірвінга, який не продемонстрував свій звичний рівень і тим самим фактично не дозволив команді розраховувати на позитивний результат.

Серія тільки розпочалася, перевага «Бостона» поки мінімальна, тому глобальні висновки робити зарано. У господарів одним з Х-факторів став Крістапс Порзінгіс, який відновився після травми і відмінно проявив себе в першій грі серії проти колишнього клубу. «Даллас» повинен приділити йому більше уваги в наступних зустрічах, а сама команда Джейсона Кідда також має резерви для покращення якості баскетболу. В першу це, як згадувалося вище, виступ Кайрі Ірвінга на зірковому рівні. Деніел Геффорд, Дерек Лайвлі, Тім Хардвей – гравці другого плану, які також здатні помітно додати на паркеті.

«Бостон» став кращою командою регулярного чемпіонату і лише двічі програвав в поточному плей-офф. Це сталося в других домашніх матчах стартових серій проти «Маямі Хіт» і «Клівленд Кавальєрс». Тоді для команди Джо Маззулли це не обернулося якимись серйозними проблемами, однак зараз повторювати провал других зустрічей вкрай небажано. «Даллас» є найбільш небезпечним серед всіх суперників «Селтікс» в постсезоні, а в фіналі ціна локальної помилки може стати дуже високою. Клуб з Массачусетса ні в якому разі не повинна вводити в оману відносна легкість, з якою була здобута перемога над «Маверікс» в першому матчі.

Новини України