Привітання з днем народження брату

Рідний мій і коханий братику! Сердечно вітаю тебе з днем народження! Бажаю дуже міцного здоров’я на все довге життя, яскравого щоденного успіху в творчості, натхнення і великого задоволення від життя! Красивого відпочинку і гарних та вірних друзів! Хай всі, кого ти любиш, будуть завжди поряд — здорові і щасливі! Хай буде в тебе багато грошей, а серце залишиться таким самим добрим і щирим!


Дорогий і рідний мій братику! Поздоровляю від усього серця з днем народження! Бажаю тобі успіхів у всіх справах, за які ти берешся! Хай Господь благословляє твої кроки в бізнесі, хай дає мир і спокій у родині! здоров’я тобі і бадьорості духу і тіла, молодості і звитяги! Нехай здійсняться всі твої мрії, нехай буде мир і щастя у твоїй родині, все благополучно на роботі, а в душі нехай буде вічна весна з коханням, бажаннями і радістю!


Братику милий, щиро вітаю!
В твій день народження щастя бажаю!
Хай тобі зорі удачі сіяють,
Люди за вдачу тебе поважають.

Доля твоя хай красивою буде,
І щоб щастило у всьому і всюди,
Посмішок, радості, успіхів, мрій,
Здійснення всіх сподівань і надій!


Любий брате, вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі щасливої долі та яскравого життя, відважних вчинків та добрих новин, оптимістичного настрою та світлих надій, праці без втоми та радості без меж, щирого кохання та міцної дружби.


Рідний мій братику — красивий і поважний! Сердечно вітаю тебе з днем народження! Бажаю бути міцним, як дуб, здоровим і бадьорим, як спортсмен, веселим та щасливим, як пташка, ніжним, як вранішнє сонечко, люблячим, як Господь! Нехай завжди з тобою будуть віра, надія та любов! Хай береже тебе Бог від поганого, а благословляє на все добре, щире та праведне! Нехай родина твоя росте і багатіє і грошима, і мріями, і коханням! Нехай хата буде повною рідні та вірних друзів!


Любий брате, вітаю тебе! У твій день народження від усього серця бажаю завжди бути спроможним стати на захист своїх ідей та життєвих поглядів, впевнено рухатись до своїх мрій, постійно знаходити вірну відповідь на будь-яке питання, кожен день зустрічати з посмішкою та проводити його у промінцях щастя та любові.

А мій братик супер мен,
Самий сильний і крутий,
Майже бетмен, джентльмен,
Без сумніву він такий!

Він уміє все встигати,
Розуміє все і знає!
Я пишаюсь своїм братом,
З днем народження вітаю


З Днем народження тебе, коханий братику! Бажаю тобі завжди і в усьому бути самим-самим! Найбагатшим, найкрасивішим, найсильнішим, здоровим і сміливим, найудачливішим, найкмітливішим, найбажанішим і найумілішим. Нехай ніякі лиха тебе не знаходить. Нехай усі неприємності обходять тебе. І нехай твоє життя буде сповнене достатку, наче скатертина-самобранка. Відзнач цей день так, щоб найяскравіші спогади про нього збереглися на багато років. І будь щасливий, братику!


Брат у мене — просто клас!

Усім він швидко фору дасть!

Від сестри прийми вітання,

Хай успішними будуть твої починання!


Мій улюблений брат! Хочу привітати тебе з днем твого народження і сказати тобі, що ти найкращий братик на Землі. Нехай твоя фортуна завжди стоїть до тебе обличчям. Хочу побажати тобі величезною, як наша планета, любові. Щоб та жінка, яку ти введеш в свій будинок, була твоєю музою і оберегом. Бажаю тобі, щоб твої руки ніколи не опускалися, і ти досягав своїх цілей!


Братику любий, прийми мої вітання,
Тобі я зичу щастя і шлю з самого рання,
І ще бажаю успіху в усіх починаннях,
Легкості у справах, віри в подоланнях.
Щоб доля цвіла калиновим цвітом,
Сонця посилаю з сестринським привітом!


Дорогий братику! Я дуже люблю тебе і вітаю з Днем Народження. Бажаю тобі величезного щастя, любові, романтики і виконання всіх твоїх бажань. Люблю тебе за те, що ми зуміли зберегти дитячу прихильність донині і ділимося своїми секретами, переживаннями в першу чергу. Ще хочу побажати тобі якомога більше радісних моментів, здатних зворушити тебе до глибини душі, адже ти так любиш все яскраве і незвичайне. З Днем Народження!


Вітаю тебе з днем народження, брате! Бажаю, щоб життя твоє було легким і щасливим, успішним і повним життєвих благ! Кохання, удачі, здоров’я, сили, терпіння, грошей, гарного настрою та впевненості у завтрашньому дні!


Сьогодні хочу привітати з днем ​​варення одного з найкрутіших і гарних юнаків на всій Землі – тебе, дорогий мій братик! Мені дуже хочеться, щоб ти завжди була здорова, міцний і сильний у своєму розумі і в своїх м’язах. Нехай у всьому і завжди тобі допомагає твоя справжня нитка Зірка і Небеса над головою. Я тебе дуже сильно люблю і поважаю, а значить, бажаю тобі величезного щастя і любові в особистому житті. Нехай тобі зустрінеться одна з найрозумніших, красивих і мудрих дівчат на землі, після мене, звичайно! Міцно цілую тебе і бажаю тобі успіхів на навчанні і на твоїй роботі! Нехай тебе завжди переслідує грошово благополуччя і успіх, а в голові звучить тільки весела і улюблена музика. Будь щасливий, мій дорогий і улюблений братик! Люблю тебе і міцно-міцно цілую. Будь завжди найкращим і найулюбленішим. Всіх добрий тобі в твоїй яскравим і насиченим життя.

Забудь про все і посміхнися, брате,
Для радості сьогодні час настав,
Тебе ми будемо скоріш вітати,
Нехай здійсниться, що ти забажав.

Побажаю щастя і здоров’я,
Хай у злагоді проходять дні,
Зичу щирої тобі любові,
Радості великої в житті.


З днем народження вітаю
Та бажаю кращих благ.
З радістю повідомляю
Ти найкращий в світі брат!

Хай здійсняються бажання,
Досягай всіляких мрій.
Наполегливим будь, впертим
І в найкраще своє вір!


З днем народження, любий брате!
Будь здоровим, сильним, багатим,
Щедрим будь, крутим та успішним,
А в стосунках — люблячим, ніжним.

Гарним другом будь, чоловіком,
Хай здійсняться всі плани великі.
Хай здобутки будуть вагомі,
Буде затишно хай у домі

Новини України