Привітання з Днем народження!

День народженнядень роди́нуроди́нивроди́ни — день, коли народилася певна особа, від цього дня починається відлік віку цієї особи.

День народження більшість людей справляють як свято, оскільки у цей день людина стала на рік старша від попереднього дня народження. Людина, у якої цей день є днем народження, називається іменинником. У багатьох культурах іменинникам прийнято дарувати подарунки. День народження, який відбувається в річницю кратну 5-ти, 15, 20 і т. д. раз називаютьювілеєм

З днем ​​народження! Бажаю міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, кохання, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють твій будинок, нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються за однієї думки про них.


Вітаю з днем ​​народження! Бажаю море удачі та дачу біля моря. А якщо серйозно, то хотілося б побажати душевної рівноваги, мудрості, віри у себе. Нехай душа співає, а серце радіє за кожний день. Бажаю міцного здоров’я та прекрасного настрою. Нехай у роботі не буде невдач, а життя б’є ключем і наповнюється позитивними емоціями, незважаючи на жодні труднощі. Більше сили, удачі, і нехай збуваються найсміливіші мрії та бажання!


З днем ​​народження! Бажаю міцного здоров’я, щастя та миру у твоєму домі, достатку та благополуччя, успіхів у роботі, відданих друзів та відмінного настрою. Нехай твої очі завжди світяться від щастя!


Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров’я, безмежного щастя, вічного кохання та взаєморозуміння з близькими. Нехай у твоєму житті буде якнайменше прикрощів і якнайбільше радісних подій.


З днем ​​народження! Бажаю виконання найзаповітніших бажань, найсміливіших мрій і просто будь-яких твоїх задумів. Нехай у твоєму житті буде багато щастя, нехай тебе оточує благополуччя, а поряд будуть найкращі люди!


Вітаю з днем ​​народження! Нехай у житті будуть лише щастя та удача, нехай на душі буде лише тепло. Бажаю, щоб мрії завжди здійснювалися. Благополуччя тобі, а також яскравих та щасливих подій! Ще раз вітаю тебе зі святом!


Вітаю з днем ​​народження! Нехай життя дарує тобі багато нових можливостей та позитивних вражень, а мрії збуваються та стають реальністю. Бажаю, щоб поряд були надійні друзі, які завжди підтримають та зрозуміють. Миру, благополуччя та нескінченного щастя!


З днем ​​народження! Бажаємо тобі здоров’я, щастя та успіху у всіх починаннях. Нехай щодня приносить радість, нові відкриття та задоволення, а твої мрії та плани здійсняться з легкістю. Нехай твоє життя буде наповнене яскравими емоціями та подіями, і нехай щороку буде кращим за попередній. Щасливий день народження!


Вітаю тебе з днем ​​народження! Міцного тобі здоров’я, величезного щастя, успіху у всіх справах! Нехай удача завжди тобі посміхається, нехай все виходить! Не опускай планку, будь завжди на висоті, ти на це заслуговуєш. Нехай тебе оточують надійні, гідні люди, вірні друзі та близькі, що люблять. Нехай справджуються всі твої мрії! Нехай усе в тебе буде добре, нехай Бог береже тебе!


З днем ​​народження, чудова людина! Бажаю тобі нових яскравих вражень, крутих пригод та незабутніх моментів у житті. Нехай весь новий рік стане тобі роком великих змін, душевного зростання і щасливих подій. Нехай удача завжди знаходиться на твоєму боці, а всі перешкоди легко долаються. Нехай навколо тебе завжди будуть щирі друзі та улюблені люди, які підтримають і допоможуть у скрутну хвилину. А сьогоднішній день нехай запам’ятається тобі як найвеселіше свято, що запам’ятовується, в житті!


Від щирого серця вітаю з днем ​​народження! Бажаю найсвітлішого і найрадіснішого настрою, віри в себе, досягнення цілей і прекрасного здоров’я. А ще море кохання і якнайбільше щасливих моментів! Нехай кожен день буде наповнений теплом, і бажання збуваються за однієї думки про них.


З днем ​​народження! Нехай справджуються всі твої мрії, втіляться в реальність плани. Нехай у твоєму житті завжди панують любов та гармонія. Бажаю, щоб життя твоє було сповнене яскравих щасливих моментів. А поруч нехай завжди будуть люблячі, надійні люди.


Щиро хочу привітати тебе з твоїм днем ​​народження! Нехай у цей день люди, що оточують тебе, лише радують своїми теплими словами та подарунками. Бажаю величезного щастя, нескінченного достатку, виконання всіх твоїх бажань, величезного кохання і, звичайно ж, найголовніше, міцного тобі здоров’я! Нехай сьогоднішній твій день народження буде особливим, чимось незабутнім. Радуйся кожній миті в житті і цінуй це. Бажаю тобі ніколи ні чого не потребувати. З найкращими побажаннями…

З Днюшкой тебе, диво ти наше !!! Немає тебе краще в світі і краше !!! Всього тебе !!! Здоров’я – міцного, спортсменского! Любові – шикарної, кольорової і з «камасутрою»! Роботи – без проблем і труднощів! Ну і «нарубати капустки» побільше, щоб твоя родина жила в повному «шоколаді»! Квітни, світи і пахни!


З Днем народження вітаєм!
Щастя, радості бажаєм!
Будь весела наче пташка,
Працьовита, як мурашка,
Наче бджілка вмій крутитись,
Як метелик не журитись!
Будь прониклива, як мишка,
А живуча наче кішка,
Будь, як лялька симпатична,
Як ворона довговічна,
Як та пава будь убрана,
Як лебідка будь кохана!


Я хочу привітати тебе з днем народження! Побажати простого людського щастя і неземного кохання. Нехай на тебе завжди несподівано нападають гроші, і не думай відбиватися. Нехай твої бажання плачуть від твоїх можливостей, і не кидайся їх заспокоювати. Нехай твої цілі самі тебе наздоганяють, а мрії будуть у захваті від твоїх фантазій!


З днем ​​народження, дорогий чолов’яга! Нехай у тебе все буде надміру: грошей – віз, здоров’я – вагон, друзів – полк. А сьогодні нехай тебе чекає лавина поздоровлень і море вина!


Вітаю з днем ​​народження. Бажаю, щоб не тільки цей день, а й всі інші були хеппі, щоб в твоєму житті було багато яскравих фарб і веселощів, як у хіпі. Нехай після насиченого робочого дня або куражу з міцними напоями завжди допоможе розслабитися тепла ванна з пінкою і улюбленою уточкою. І нехай в твоєму серці буде лав, а на кишені – мані.

Затишку в домі та тепла в серці. Бо така тепла, позитивна людина як ти мусить бути Щаслива. Нехай все погане забудеться, а хороше примножиться. Нехай прилітають в гості гарні вістки, позитивні думки, слова підтримки та любові. З днем народження!


Вітаю! Нехай твій життєвий корабель пливе без штилів і ураганів. Нехай у нього завжди буде улюблена пристань, де чекають всі, хто тебе люблять і цінують. Де ти можеш відчувати себе в безпеці та теплі. Мрій, живи, борись, перемагай, люби, кохай, плануй, радій. Нехай здоров’я та друзі ніколи не підводять тебе. Посміхайся новому дню і мирному небу.


З днем народження! Мирного неба, вірних друзів, здоров’я та успіху. Нехай в житті гірчить лиш чорний шоколад, а пахощі кави завжди можна розділити з тими, хто милі твоєму серцю. Нехай мрії та плани здійснюються, а успіх супроводжує по життю. Нехай у твої двері стукають тільки хороші люди, добрі вісті та цікаві


Вітаю з Днем народження! Бажаю натхнення, здоров’я, гармонії, кохання, радості в кожному дні та гідного життя з неймовірними пригодами, досягненнями й новими відкриттями! Нехай вдача, та успіх завжди крокують поряд з життям!


Щиро вітаємо всією родиною, з Днем народження! Нехай квітне доля в роках прекрасних на рідній і вільній землі! Мирного неба над головою, святого хліба на столі, палкої любові в серці, ніжної втіхи від діточок, задоволення від роботи, здійснення найзаповітніших мрій!


Сердечно вітаю з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим й результативним.

Привітання з днем народження у картинках

 

Новини України