Росіяни захопили на Харківщині шість сіл — DeepState

Ворог просунувся у Харківському та Чугуївському районах.

Російські військові окупували шість населених пунктів у Харківській області.

За даними платформи DeepState, ворогу вдалося захопити села Стрілеча, Пильна, Красне, Борисівка у Харківському районі, Огірцеве та Плетенівка у Чугуївському районі. Інтерактивну онлайн-мапу бойових дій в Україні DeepState оновили о 2:21 12 травня.

«Ворог просунувся в Красногорівці, біля Володимирівки та окупував Стрілечу, Пильне, Красне, Борисівку, Огірцеве та Плетенівку. Уточнено просування противника у Іванівському та околицях», — зазначили аналітики DeepState.

Карта: DeepState

Нагадаємо, російські військові спробували прорвати оборону української армії та розтягнути лінію фронту у Харківській області уночі 10 травня. Вони заходили одночасно на Вовчанському та Липецькому напрямках. На північ Харківщини спрямували резервні підрозділи.

Уранці 11 травня окупанти відновили атаки у районі села Глибоке у Харківському районі. За інформацією оперативно-стратегічного угруповання «Хортиця», поки «сіра зона» на Харківщині не розширюється, углиб регіону захисники не дають пройти ворогу.

Як писав UA-NEWS.in.ua, окупанти понад 30 разів атакували на Харківському та Куп’янському напрямках. У Нацгвардії повідомили про втрату кількох позицій. 

Джерело

Новини України