Переваги покупки запчастин з Європи

Переваги покупки запчастин з Європи

Кожен автовласник стикається з необхідністю пошуку потрібної запчастини для ремонту або техобслуговування. Купівля нових деталей вимагає значних фінансових витрат, особливо це стосується оригінальних товарів з гарантією якості. Крім того, дорого обходиться утримання старих авто, в яких можуть вийти з ладу компоненти ключових систем — двигуна, ходової, рульового механізму. У звичайних магазинах часто представлений обмежений вибір запчастин і витратних матеріалів, що викликає труднощі з комплектацією знятих з виробництва або рідкісних моделей. Багато водіїв вважають за краще купувати бу запчастини з Європи за доступними цінами і в хорошому стані.

Чому вигідно придбати автозапчастини з Польщі та Європи?

Зарубіжні шроти — альтернативний варіант вітчизняним магазинам і ринкам з доволі вузьким асортиментом деталей, більша частина яких пропонується під замовлення. До недоліків традиційних торгових точок можна віднести також відсутність підтримки офіційного виробника, ризик браку і труднощі з поверненням товару.

Основні переваги покупки запчастин на авторозбірках Європи:

  • Висока якість

Моделі авто, що надходять на європейський ринок, максимально відповідають необхідним стандартам і технічним вимогам, що передбачає їх безперебійну експлуатацію. Як правило, на розбирання машини потрапляють з незначним пробігом, а зняті запчастини зберігають свій робочий ресурс протягом тривалого часу.

  • Відсутність ризиків

Під час відправлення на розбирання закордонні власники надають усі необхідні документи, за якими легко відстежити історію машини та її стан на поточний момент. Тому знижується ризик купівлі неробочої або пошкодженої запчастини, а отже, можна обійтися без повернення та інших додаткових витрат.

  • Збереження робочих характеристик

Навіть уживана машина за кордоном має набагато кращий вигляд, ніж авто на вітчизняних дорогах. Європейці величезну увагу приділяють проходженню техоглядів і підтримці товарного вигляду моделі, заливають якісне паливо — все це позитивно позначається на стані запчастин.

  • Передпродажна перевірка

Усі запчастини проходять суворий контроль, що дає змогу виявити несправність ще до відправлення товару покупцеві. Під час розбирання авто перевіряються деталі мотора, гальмівної системи, трансмісії, рульового управління. Якщо пробіг автомобіля становить понад 100 тисяч км, зняті коробки передач і мотори не надходять у продаж.

Де купити запчастини з Європи?

Придбання запчастин з європейських розбірок є реальним способом заощадити 30-50 % вартості аналогічного товару на вітчизняному ринку. Щоб отримати нові або бу запчастини за доступною ціною і в оптимальні терміни, краще скористатися послугами надійного постачальника.

Інтернет-магазин Zapchasti.lviv.ua понад 10 років займається доставкою нових і бу запчастин з польських авторозбірок в Україну. Завдяки співпраці з відомим майданчиком Allegro.pl ми забезпечуємо клієнтам необмежений доступ до автомобільних товарів високої якості. В рамках онлайн-аукціону Аллегро польські магазини і шроти пропонують широкий асортимент запчастин на автомобілі різних марок і модифікацій.

Ми допомагаємо у виборі та доставці деталей з Польщі на власних автомобілях, що дозволяє максимально знизити витрати на перевезення товару. При покупці в нашому інтернет-магазині ви отримуєте перевірені автозапчастини в 3 рази дешевше, ніж у вітчизняних магазинах, приємний сервіс, професійну підтримку консультантів.

Новини України